Spreekkuur

Bas en Bert-Jan

Het beste van twee werelden

Neem je een Spreekkuur? Dan krijg je begeleiding van Bert-Jan Bezema en Bas Westerweel. Samen hebben we één ambitie: dat jij in een vertrouwde omgeving snel je kwaliteit verbetert, en daar nog lol in hebt ook. Door onze samenwerking krijg jij het beste van twee werelden. Die van authenticiteit in sales en bedrijfsleven (Bert-Jan) én die van vrijheid en creativiteit in presentatie (Bas).

Bert-Jan Bezema
Bert-Jan verdiende zijn sporen in het bedrijfsleven. Hij was manager bij verschillende multinationals, en verantwoordelijk voor de prestaties van salesteams van bijvoorbeeld Heineken, Nokia, Mars, Procter&Gamble, Yakult en Albert-Heijn. Hij weet alles van leiderschap en sales. Die kennis deelt hij nu in zijn eigen bedrijf Sales Talent Academy, waarmee hij trainingen in binnen- en buitenland geeft.

Spreekkuur

Bas Westerweel
Bas is specialist op het gebied van presenteren en stemgebruik. Hij werkte jarenlang als televisiepresentator en sprak stemmen in voor verschillende films en series. Bas is coach, spreker en dagvoorzitter. Hij adviseert, inspireert en ondersteunt leiders, teams en professionals.

Spreekkuur

Vertel een goed verhaal.

Want zonder een verhaal gebruik je alleen maar woorden om te bewijzen dat je ze op een logische manier aan elkaar kunt rijgen.