Spreekkuur

Referenties

Timo van Ginkel

Ik vond onze sessie van Spreekkuur van Bas en Bert Jan heel gaaf. Bas heeft de kwaliteit om zaken heel snel eigen te maken en te vertalen naar praktische tips. Vanuit zijn eigen ervaringen weet hij je verhaal makkelijk te vertalen naar wat hij vindt werken. Hij luistert naar je verhaal en maakt het gelijk levendig en daardoor kwalitatief veel beter. Het gebrek aan inhoudelijke (financiële) kennis van onze branche staat ze niet in de weg om je te helpen om je van je verhaal - je éigen verhaal te maken.
Door hun enthousiasme weten ze je gelijk op je gemak te laten voelen en daardoor met meer zelfvertrouwen de oefeningen te kunnen uitvoeren. Vanuit hun eigen achtergrond en expertise is het een fijn duo!

Financieel Adviseur Fin Extenso

Dennis Platteel

Als middelgrote fabrikant in de bouw hebben wij behalve productie en blijven innoveren ook een commerciële en adviserende taak bij diverse persona's. Het Wedi Benelux team spreekt 1:1 met een zelfstandig bouwbedrijf of een architectenbureau en het team geeft ook regelmatig presentaties voor groepen. Dat betekent dat wij technisch en commercieel fit moeten zijn en dat wij ook rekening houden met een diversiteit aan publiek. Met Bert-Jan bespreken wij dit en stemmen wij vooraf onze behoefte af om mee te blijven gaan in de tijd. Mooie voorbeelden zijn je droom en organisatie pitchen in 60 seconden. Tijdens Corona leren omgaan met internet conferenties en intensief gebruik maken van je stem en powerwords met stemcoaching. Bert-Jan heeft ons team ook begeleidt tijdens effectief brainstormen waarmee de verkooporganisatie zelf zijn KPI's heeft samengesteld. Wij kijken uit naar de volgende sessie.

Area Manager Wedi Benelux

Bas van der Veldt

Bas Westerweel stelt de vraag achter de vraag en vragen die niemand durft te stellen. Hij is open en nieuwsgierig. Het is een authentieke kerel met een schat aan ervaring. Het mooiste vind ik dat hij vanuit zijn hart spreekt en dat is geweldig voor iemand die bij Spreekkuur opzoek gaat naar zijn eigen verhaal.

CEO AFAS

Geurt de Haas

Bert-Jan is een complete en toegankelijke trainer, rustig en toch gedreven, duidelijk en echt een professional. Hij observeert de groep goed en staat ook open, om buiten de trainingen, individueel als sparringpartner met je te werken. De prachtige locatie waar de trainingen worden gegeven, voegt veel toe, om de aandacht en focus ontspannen op de trainingen te houden.

De training wordt op een ontspannen en leuke wijze gegeven en geeft je echt handvaten, om jezelf te ontwikkelen. Na de training ontvang je ook tips, waarmee je jezelf iedere dag kunt uitdagen, om verder te groeien. Zeker de moeite waard, als je jezelf als accountmanager ook hierin wilt onderscheiden.

Manager Sales Luxaflex

Menno Lanting

Een sessie met Bas Westweel wens ik iedereen van harte toe. Weinig mensen kunnen bogen op een dergelijke diepe en brede ervaring als het gaat om spreken in het openbaar. To the point met concrete stappen geeft hij handvaten om direct morgen het beste uit jezelf te halen op het podium of vergadering. Daarbij, niet geheel onbelangrijk, is het ook nog een bijzonder plezierige vent.

Spreker, prijswinnende auteur en adviseur

Naomi Erich

Wat ik ontzettend fijn vond aan de training is dat het enorm helpt bij zelfverzekerd te presenteren. Bert-Jan kijkt hierbij goed naar jou als persoon en waar je sterke punten liggen, maar ook waar nog ontwikkeling voor jou ligt. Bij mij lag dat voornamelijk in het rustiger praten en met meer intonatie. Door deze ontwikkeling ben ik super comfortabel met het presenteren voor een grotere groep. Daarnaast weet ik beter de rust in mijn stem te bewaren en ben ik comfortabeler met het laten vallen van stiltes. Hierdoor zijn mijn presentatieskills naar een nog hoger niveau getild.

Field Sales Representative & Just Eat Takeaway

Nick Planken

In de 8 jaar die ik met Bert-Jan op persoonlijk en zakelijk vlak heb gewerkt heb ik Bert-Jan leren kennen als iemand die naast relevante werkervaring en kennis omtrent het coachen en trainen van mensen echt oog heeft voor de individuen. Dit komt goed terug in onder andere deze training. De training is confronterend en vereist dat je uit je comfort zone treed maar tegelijkertijd creëert Bert-Jan een omgeving waarin dat mogelijk is en de focus ligt op groei. Naast dat ik het zelf heb ervaren, zien we grote verschillen in de teams die wij laten trainen met daarbij blije en enthousiaste medewerkers, die heel goed hun verhaal kunnen overbrengen!

Commercial Director, Field Marketing CPM Nederland

Yasmine Guirguis

Bert-Jan is al 2,5 jaar mijn coach voor het trainen en presenteren. In 2,5 jaar, met o.a. hulp van de coaching sessies van Bert-Jan ben ik 2 promoties verder binnen Samsung Electronics.

Bert-Jan is een gedreven trainer met een rugzak vol kennis, ervaring en vooral leerzame, inspirerende verhalen. Na elke sessie merk ik verbetering ten opzichte van de sessie ervoor. Video’s opnemen, presentators nadoen, verhalen bouwen, mijn humor opwekken met een beroemde cabaretier.

Los van de leerzame sessies is het ook heel fijn om bij Bert-Jan’s trainingslocatie te zijn. Daar waar de koffie altijd klaar staat en de tijd stil staat. Natuur, rust en inspiratie is wat je daar kan vinden. Het was altijd fijn om even weg te zijn van de drukte van kantoor, werk of de stad, en tot rust en nieuwe inzichten te komen in Leusden. Als je jouw verhaal professioneel wil overbrengen dan is Spreekkuur zeker een aanbeveling!

Master Trainer Samsung CED

Bob Jan de Wit

Twee jaar geleden heb ik de training Insights Discovery en de SpreekKuur gedaan. Aan de hand van mijn profiel gingen we de goede en mindere kanten van mijn persoonlijkheid bespreken, maar ook hoe we de mindere kunnen verbeteren. Ik werd hierbij goed ondersteund door Bert-Jan. Als ik iets niet helemaal goed doorhad, probeerde hij aan de hand van open vragen mij er zelf over te laten denken. Ook over de SpreekKuur was ik zeker tevreden. Aan de hand van een paar richtlijnen gingen we door een microfoon spreken. Tussendoor kregen we goede tips en verbetering van mijn verhaal was dan ook snel merkbaar. Al met al hebben beide trainingen mij verder geholpen in wie ik nu ben.

Student Tandheelkunde University of Groningen

Mensen willen niet meer informatie.

Ze zitten tot over hun oren in informatie. Ze willen vertrouwen in jou, je doelen, je succes, in het verhaal dat je vertelt.